Federer: Doping testovi trebaju se češće prooditi

Po dolasku u London gdje ga očekuje meč s Jankom Tipsarevićem na ATP Finalsu Roger Federer na konferenciji za novinare govorio je o dopingu u tenisu. 
 "Prije nekoliko dana je i Andy Murray pričao o tome i potpuno se slažem s njim. Naveo je da se u zadnje vrijeme provodi jako malo testova, odnosno, vađenja krvi. Mnogo češće se daje urin, a ne znam koliko su takvi testovi dobri i koliko vjerno pokazuju rezultate", rekao je Švicarac i nastavio: 
 "Tenis ima veliki ugled u svijetu sporta i mi tenisači bismo trebali biti pravi primjer svima drugima. Zato moramo biti čisti u svemu, a da bi bilo tako, trebamo biti dobar primjer i kada je doping u pitanju. Prije šest-sedam godina smo daleko više puta bili testirani, nego li u zadnje vrijeme. Pitao sam se koji je razlog tome, ali do pravog odgovora nisam došao. Ja sam za to da se testovi što češće provode", naglasio je Federer. 

Osim s Tipsarevićem, Federer je u Londonu smješten u skupini s Juanom Martinom Del Potrom i Davidom Ferrerom

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.