Nadal: Novak može biti najbolji u historiji


Rafael Nadal ističe da se, kada je o najboljem teniseru svih vremena riječi dvoumi između Roda Lavera i Rogera Federera, ali naglašava da treba obratiti pažnju na igrače koji i dalje igraju, u prvom redu na Novaka Đokovića.

 "Imam dilemu između Rogera Federera i Roda Lavera, mislim da bi to bilo ispravno kada se pogleda historija tenisa“, rekao je Nadal i nastavio:

"Nakon toga bismo vidjeli, ima mnogo dobrih igrača koji, poput mene, i dalje igraju. Đoković je jedan od najboljih također, igra i dalje i može da postane najveći svih vremena. U jednom trenutku su ljudi mislili da ja mogu da oborim neke rekorde, sada su promijenili mišljenje i nikada ne znate šta može da se desi. To zavisi od povreda i drugih stvari, svake godine može da se dogodi nešto drugo i pokušaću da budem spreman" zaključio je Nadal koji je turnir u Brisbaneu završio u četvrtfinalu porazom od Miloša Raonića.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.