Najava meča Nadal - Dimitrov polufinale uživo

Nakon što se Roger Federer plasirao u finale Australian Opena čekamo drugog finalistu. Drugi polufinalni par muškog dijela žrijeba na Australian Openu čine Španac R. Nadal i Bugarin G. Dimitrov.
Oba tenisača su mnogo lakše od očekivanog savladali svoje protivnike u četvrtfinalima te je teko Nadal pobijedio M. Raonića, dok je Dimitrov nadigrao D. Goffina.

 Meč je na programu 27.1.2017. godine u 9.30h i može te ga pogledati u direktnom prenovu na LINKU.

U međusobnim susretima ove dvojice tenisača mnogo uspješniji bio je Nadal koji je slavio sedam pobjeda, dok je Dimitrov bio bolji samo jednom. Jedinu pobjedu Dimitrov je izborio u njihovom posljednjem meču koji su igrali prošle sezone u četvrtfinalu turnira u Beijingu, a konačni rezultat glasio je (6:2 6:4). Naravno da niti jedan od tenisača ne može očekivati ovako lagan meč, jer se radi o borbi za finale Grand Slama. Veliko iskustvo je na strani Nadala koji je odigrao mnogo ovakvih mečeva, dok je za Dimitrova ovo prilika da se domogne svog prvog Grand Slam finala. Nadal važi za favorita, ali nadamo se da Dimitrov neće podleći atmosferi te da će nastaviti sa dobrom igrom koja bi na kraju donijela i nešto veći broj setova. Treba naglasiti da se je ovo Nadalu prvi ozbiljniji turnir nakon povrede, a da Dimitrov nije izgubio ni jedan meč u 2017. godini.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.