ATP Bangkok: Simon preko Tipsarevića do finala sa Gasquetom

Organizatori u Bangkoku su dobili francusko finale.Tamo će se sutra naći Giles Simon kao četvrti i Richard Gasquet kao drugi nositelj.

Giles Simon i Janko Tipsarević na terenu su ostali 104 minute, na kraju je Simon prošao u finale.Francuz je odmah na početku meča oduzeo servis Tipsareviću koji svoju priliku za breakom propušta u desetom gemu.U sedmom gemu drugog, Simon je stigao do četiri break lopte, ali se Tipsarević izvukao.
Ono što nije napravio u sedmom, uspio je u devetom gemu, drugi put u meču je oduzeo servis Tipsareviću.U narednom gemu, Simon je potvrdio ulazak u finale. Simon je do sada igrao u 12 finala i čak deset puta je osvajao turnire.Ove godine je slavio u Bukureštu. 
Njegov zemljak Richard Gasquet na svom kontu ima šest naslova. Ove godine je gubio finala Toronta i Estorila.Danas se u polufinalu izvukao iako je Jarkko Nieminen bio dva poena od pobjede.Iskusni Finac je imao set, 5-4 u drugom i svoj servis, ali je ostao bez finala Gasquet je uzeo tri gema zaredom, u trećem je zaključio posao 6-2.
Rezultati polufinala:
Giles Simon (Fra, 4) - Janko Tipsarević (Srb, 1) 6-4, 6-4
Richard Gasquet (Fra, 2) - Jarkko Nieminen (Fin, 7) 3-6, 7-5, 6-2

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.