Davis Cup. Srbija povela u Švedskoj

Viktor Troicki doneo je prvi poen Srbiji u švedskom Halmštadu! Srpski teniser je u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa u “Halmštad areni” sa 3:1, po setovima 6:3, 6:1, 6:7 (6:8), 7:5 savladao Šveđanina Mihaela Rideršteda i srpska reprezentacija je povela sa 1:0. Srpski reprezentativac je djelovao veoma ubjedljivo i koncentrisano pogotovo tokom prva dva seta, da bi u trećem dosta slabije rangirani, 297. teniser svijeta pružio mnogo bolju partiju i uzeo set Troickom. U četvrtom setu Troicki je posle dosta muke na kraju ipak zahvaljujući iskustvu uspio da riješi meč u svoju korist.

U drugom mecu, Janko Tipsarevic se sastao sa Elezovicem. Prvi set Tipsarevic je rijesio u svoju korist sa 6-2, te u drugom poveo sa 1-0 nakon cega je Elezovic predao mec. Srbija je prvog dana tako povela sa 2-0 protiv Švedske Davis Cup reprezentacije. Iako je bilo najvljeno da ce Djokovic odigrati drugi mec dana za Srbiju na teren je izasao Tipsarevic i kao sto se pokazalo bez mnogo muke donio drugi bod Srbiji.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.