Kad porastem zelim biti Djokovic

Endi Marej je "vječita nada" teniskih navijača u Velikoj Britaniji. Na svakom turniru od Mareja se očekuje mnogo, a posebna "priča" je domaći teren, odnosno Vimbldon. Ove godine Škota je u polufinalu zaustavio Rafael Nadal, objektivno mnogo bolji teniser. Ako navijače na Ostrvu napušta strpljenje, sa Endijem to nije slučaj. On i dalje veruje da može da osvoji Gren slem trofej, a uzor mu je novi lider na ATP listi i osvajač prije nekoliko dana završenog Vimbldona, Novak Đoković.

- Ako hoću da pobijeđujem najbolje igrače, moraću da nađem dodatnu snagu. To je moguće, pogledajte Novaka Đokovića. Sjećam se prošlogodišnjeg meča polufinala Vimbldona, kada je izgubio od Tomaša Berdiha, a zatim i finala sa Nadalom na US Openu. Od tada mnogo se popravio i na meni je da pokušam da uradim nešto slično. Sada imam 24 godine i želim da sa svojim timom odredim prioritete, kako u igri tako i u treningu - rekao je za BBC Marej koji će ovog vikenda igrati u Dejvis kup timu Velike Britanije, protiv Luksemburga. Onda će otputovati u trening kamp u Majamiju i tamo se spremati za američku turneju koja će biti krunisana posljednjim Gren slemom u sezoni, US Openom.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.