ATP Rotterdam : Viktor Troicki u drugom kolu

Sedmi nosilac Viktor Troicki pobjedio je Thiemo de Bakker sa 7-6(6), 6-0 po setovima i tako se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Rotterdamu. Meč je trajao 84 minute.

Troicki je lošije krenuo što je De Bakera dovelo do prednosti jednog brejka koji je “žuljao“ srpskog tenisera i činio ga agresivnijim u igri. Agilnost u polju urodila je plodom tako da je Troicki poveo 1:0 u setovima.

Drugi set je počeo kao iz snova za Troickog, tako se on potrudio tako i da ga završi, bez dopuštenog gema. De Baker jednostavno nije mogao da podnese čin teško izgubljenog prvog seta, tako da je u drugom setu jednostavno demoliran od strane srpskog tenisera.

Troicki će u narednom kolu igrati protiv Džesa Hute Galunga koji je u prvoj rundi izbacio hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića.

Turnir u Roterdamu igra se za nagradni fond od 1,2 miliona eura. Prvi nosilac je Rodžer Federer, drugi Tomaš Berdih, treći Huan Martin del Potro, četvrti Felisijano Lopes.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.