Nadal - Isner tensi uživo finale Cincinnati

ATP Cincinnati 2013 finale live: Finale Mastersa iz serije 1000 u Cincinnatiju igrati će nekada prvi teniser svijeta Rafael Nadal i domača uzdanica John Isner. Ovaj meč možete pogledati danas od 18:30 h  u direknom prenosu ovdje. Nadal i Isner do sada su igrali samo tri puta, a sva tri puta bolji je bio Rafa.

Nadal će u nedjelju protiv Johna Isnera tražiti svoj deveti naslov ove sezone i ukupno 59. u karijeri. Također, pokušat će doći do rekordnog 26. naslova na turnirima iz serije Masters 1000. Nadalu je ovo ujedno i prvo finale u Cincinnatiju. Prethodno je ondje dvaput bio zaustavljen u polufinalu.

Isner je u svom polufinalu potvrdio sjajnu pobjedu protiv Novaka Đokovića izbacivši i Juana Martina Del Potra. Na tom je putu spasio jednu meč loptu, u drugom setu kada je Del Potro servirao za meč kod 5:3. Na meč lopti Argentinac je napravio dvostruku pogrešku. Završilo je 6:7 (5), 7:6 (9), 6:3 za Isnera poslije dva sata i 48 minuta igre. Isner je zabio 23 asa.

"Pobijedio sam u mnogo mečeva ovog ljeta. Ovdje mi se sve poklopilo. Porazio sam trojicu igrača iz Topa 10 i igrao sam dobro u gotovo svim segmentima igre. Ima, naravno, stvari koje trebam još popraviti, ali mislim da zaista igram dobro", izjavio je Amerikanac.

28-godišnjem Isneru, 22. tenisaču svjetske ljestvice, to je drugo finale na turnirima iz serije Masters 1000. Lani je u Indian Wellsu u toj fazi natjecanja poražen od Rogera Federera. Ukupno je u karijeri osvojio sedam turnira i izgubio u osam finala.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.