Ivanišević: Đoković je favorit na US Openu


US Open 2013: Bivši šampion Vilmbldona Goran Ivanošević pred poslednji gren slem sezone,US Open, smatra da je Novak Đoković prvi favorit za osvajanje trofeja, ali upozorava da nije pametno otpisivati Rodžera Federera.

Švajcarac je usled loših rezultata pao na sedmo mesto na ATP listi, što je njegov najlošiji plasman od 2002. godine. Ipak, Ivanišević veruje da će 32-godišnji Federer svakom teniseru u Njujorku biti veliki izazov. - Očekujem da trofej uzmu Novak Đoković, Rafael Nadal ili Endi Mari, ali tu je i Rodžer Federer.

Svi kažu da je njegovoj karijeri došao kraj, ali nisam siguran - rekao je Ivanišević za Dejli mejl i dodao:

- Teren je brži od ostalih, videli smo da je Federer u Sinsinatiju namučio Nadala, a ako bude koncentrisan može i da osvoji turnir. Za mene je favorit Đoković. Pre dve godine kada je Novak pobedio Rodžer je imao meč loptu protiv njega. Može svašta da uradi. Mari je loše igrao u Montrealu i Sinsinatiju. Nije lako kada branite titulu, svi žele da vas pobede.  


Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.