Nadal- Federer tenis uživo Cincinnati četvrtfinale

ATP Cincinnati 2013 live: U petak na supodu od 1:00 h , u četvrtfinalu Cincinnatija, međusobno će se sastati stari rivali, vjerojatno i najveći u povijesti svjetskog tenisa, Rafael  Nadal i Roger Federer. Ovaj tensiki kalsik u direktnom prijenosu možete pogledati ovdje. Bit će to njihov već 31. međusobni meč, a Španjolac je trenutačno u opipljivoj prednosti od 20-10.

Federer se ,za četvrtfinale ,borio sa Tommy Hassom. Ikao je Federer odnjeo pobjedu, 1:6, 7:5, 6:3 po setovima, ovaj meč za nekada najboljeg tenisera svijeta nije bio ni malo lagan.
Iz ponora se vraćao Roger Federer koji je gotovo set i pol izgledao vrlo loše protiv Tommyja Haasa. Prvi set je izgubio sa 6:1, loše je otvorio i drugi, ali više velikom borbenosti nego kvalitetnom igrom vratio se u meč. Kada je uspio uzeti drugi set sa 7:5, Federer je u trećem podignuo igru na višu razinu i Haasa poslao van turnira.

Ni kralj šljake u osminifinala nije imao lagan posao. Nadala je mučio talentirani Grigor Dimitrov. Nadal je u konačnici slavio u tri seta 6:2, 5:7, 6:2 iako je mogao završiti meč i u dva. Break prednosti imao je i u drugom setu, ali kratko je to trajalo i onda je u završnici seta pao što je Dimitrov iskoristio. Ipak, vrlo brzo se oporavio, natjerao Dimitrova u probleme već na startu trećeg seta i mirno priveo meč kraju.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.