Saradnja Novaka Đokovića i Caroline Wozniacki

Sve je počelo inicijativom srbijanskog asa, nakon što mu je Carolina čestitala na novoj (29.) pobjedi u nizu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković predložio je najboljoj teniserki na svijetu Dankinji Carolini Wozniacki da zajedno rade video-blog (vrsta internet dnevnika snimanog kamerom) na predstojećem Roland Garosu, i dobio potvrdan odgovor!

Razmjenjujući poruke podrške na Twitteru, Nole i Carolina su sklopili preliminarni dogovor o saradnji u Parizu, a sve je počelo inicijativom srbijanskog asa, nakon što mu je Carolina čestitala na novoj (29.) pobjedi u nizu.

„Hvala na lijepim rečima. Ni tebi ne ide loše. Samo nastavi tako. Mogli bismo da napravimo Roland Garos video-blog“, napisao je Nole, i nije morao dugo da čeka odgovor.
„Pokušavam da držim ritam s tobom, ali to nije nimalo lako (he, he). Da! Hajde da to uradimo zajedno, sigurno će biti mnogo zabavno. Nole i Caro video-blog“, ispisala je Dankinja.
Da je već sama ideja odlična, vidi se i iz reakcije fanova koji budno prate sve što Nole i Carolina napišu, pa se, pored oduševljenja budućom vanteniskom saradnjom Srbina i Dankinje, pojavila i ideja da na Wimbledonu zaigraju u miks dublu. Bilo i onih koji su Noletu i Carolini predlagali da u Parizu rezervišu i zajedničku sobu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.