Fed Cup: Srbija-Belgija danas za polufinale

Jelena Janković
Fed Cup reprezentacija Srbije pokušaće da ostvari nove pobjede u prvom kolu Svjetske grupe u Belgiji. Posle prvog dana rezultat je izjednačen, 1:1, a danas će prva na teren izaći Jelena Janković koja će za protivnicu imati Janinu Vikmajer koja je savladala Bojanu Jovanovski. Jankovićeva se posle pobjede nad Kirsten Flipkens požalila na povredu, ali takođe rekla da će učiniti sve da se oporavi. Meč Jankovićeve i Vikmajer je prvi na programu i počeće u 13:30 časova. Na teren će zatim izaći i Jovanovski i Flipkens.

- Dala sam sve od sebe u meču sa Vikmajer i isto ću učiniti protiv Flipkens. Mislim da bi uz Jelenin trijumf mogla da donesem pobjedu Srbiji - rekla je Jovanovski, a selektor reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rezultat je ocjenio kao realan.

- Nadali smo se iznenađenju Bojane protiv Vikmajer, ali sam ipak, zadovoljan kvalitetom njene igre i sa optimizmom ulazimo u predstojeće mečeve - objasnio je Vraneš.

Osim Srbije i Belgije, za plasman u polufinale se bore i Rusija i Španija, Italija i Ukrajina i Njemačka i Češka.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.