Povratak iz penzije Grand Slam šampionke

Argentinska tenisačica Paola Suarez (35) vraća se iz penzije kako bi sa svojom sunarodnjakinjom Giselom Dulko nastupila na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.

Suarez se povukla u "penziju" 2007. godine nakon što je sa svojom dugogodišnjom španjolskom partnericom Virginijom Ruano-Pascal osvojila sedam naslova na Grand Slam turnirima. Sada se nakon pet godina vraća kako bi sa Dulko zaigrala na Igrama u Londonu.

Dulko i njena partnerica Flavia Pennetta odlučile su prekinuti suradnju za ovu godinu kako bi se sa Suarez, odnosno Francescom Schiavone uigravale tijekom sezone za ljeto odnosno London.
S obzirom da Suarez nije dugo igrala na WTA turnirima, morat će pošteno zapeti u paru s Dulko kojoj je potrebno da ostane u Top 10 ženskih parova svijeta da bi imala pravo nastupa na Igrama. Suarez će s druge strane morati od organizatora tražiti da naprave iznimku i dopusti joj da igra.
Prva dva turnira na kojima će Suarez i Dulko nastupiti bit će Bogota i Acapulco.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.