Roland Garos: Djoković - Sepi uživo meč

Roland Garros 2012 live:   Protivnik Novaka Đokovića na putu ka četvrtfinalu je Andreas Sepi. Njihov duel postavljen je na centralni teren Filip Šatrije, drugi je po redu i počeće oko 13 časova uz direktan prenos ovdje.

Biće to osmi međutobni duel najboljeg svetskog i najboljeg italijanskog tenisera, a svih sedam prethodnih dobio je Đoković koji ima skor 15-2 u setovima protiv Sepija. Poslednji put igrali su na Mastersu u Monte Karlu ove godine kada je Novak slavio sa 6:1, 6:4. Upravo bi taj duel mogao da bude dobra priprema za Đokovića jer je meč bio odigran na istoj podlozi na koj se igra i u Parizu.

Sepi je trenutno 25. igrač sveta što mu je i najbolji renking u karijeri, pa i ne čudi što je Đoković pred ovaj duel izjavio da Italijan igra najbolji tenis u životu. Osvojio je u karijeri dve titule od kojih jednu ove godine i to u Beogradu na Serbia openu. Sepi je u prva tri kola imao nekoliko odličnih skalpova. U prvoj rundi je sa 3:0 pobedio Davidenka, u drugoj je posle velike borbe i pet setova savladao Kukuškina, a u trećoj je mnoge iznenadio savladavši Fernanda Verdaska takođe sa 3:2.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.