Đoković - Fognini Monte Carlo tenis uživo

ATP Monte Carlo 2013 live:  Drugi polufinalni meč u Monte Carlu igraju Novak Đoković i Talijan Fabio Fogninija. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje od 15:00 časova.


Novak Đoković je, kako izgleda, povratio formu nakon ozljede gležnja te će ozbiljno konkurirati za "otimanje" krune Rafaelu Nadalu, Španjolcu koji je slavio rekordnih osam puta na ovom turniru.
Srbijanski tenisač upisao je četvrtfinalu pobjedu nad Fincem Jarkkom Nieminenom za sat i 17 minuta, šest puta breaknuvši 49. igrača svijeta, od toga dvaput u prvom i četiri puta u drugom setu (stopostotni učinak nakon break lopti).


Za svoje treće finale u Monte Carlu (2009. i 2012.) borit će se protiv Talijana Fogninija, jedinog nepostavljenog imena među prvom četvoricom. 32. tenisač svijeta porazio je nakon furioznog tie-breaka i dominantnog drugog seta broj devet na svijetu - Richarda Gasqueta.

"Ovo je jedna od mojih najboljih izvedbi ikad. Prvo mi je polufinale Masters 1000 turnira i imam priliku igrati s izvrsnim tenisačem pred toliko ljudi, posebnih prijatelja i obitelji. Jako sam sretan", izgovorio je Fognini nakon okršaja s Gasquetom koji je trajao manje od sat i pol.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.