AC Milan čestitao Đokoviču

Novak Đoković je  ove sezone nezaustavljiv,to je pokazao i na mastersu u Madridu, cijela javnost mu se divi kao dokaz toga je i čestitka fudbalskog kluba Milan.

“Čestitamo posebnom navijaču našeg kluba Novaku Đokoviću koji je trijumfovao na Mastersu u Madridu”, stoji na zvaničnom sajtu kluba.
Đoković je u Dubaiju upoznao zvijezde Milana koji su bili na pripremama i tada su on i Zlatan Ibrahimović jedan drugom poželeli mnogo uspjeha u sezoni. 

"U subotu smo proslavili titulu prvaka Italije. Dan kasnije, Novak Đoković, poznat kao 'Nole', pobjedio je na turniru u Madridu savladavši Rafaela Nadala. Na pripremama u Dubaiju, fudbaleri Milana družili su se sa Novakom, koji je tamo igrao i pobjedio na turniru. Zlatan Ibrahimović mu je poželio sve najbolje, a Novak mu uzvratio. Ibra je sa Milanom bio uspješan, a Nole igra najbolju sezonu u karijeri",piše na sajtu "rosonera".

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.