Jim Courier o finalu Australian Opena

Jim Courier, teniska legenga i glavni voditelj na centralnom terenu tokom nedavno završenog Australiaen Opena, pokušao je iz svog, čisto teniskog ugla, da objasni šta se desilo u nezaboravnom finalu Melburna.

- I dalje ne mogu da izbacim iz glave sve ono što se dešavalo u nedelju. Tenis koji su prikazali Rafa i Novak je potpuno neshvatljiv. Put Amerike krenuo sam u ponedeljak zajedno sa Ivanom Lendlom i tokom celog puta smo pokušavali da dokučimo kako je moguće da nisu pali na kolena od grčeva! Nas dvojica smo važili za najspremnije igrače svog vremena, ali nikada nismo bili ni blizu ovakve pripremljenosti niti bismo bili u stanju da izvučemo sve ono u petom setu. Bio je to brutalan tenis, po teškom vremenu i to od samog starta - rekao je Courier.

Selektor Dejvis kup tima SAD kaže da nije očekivao da će bilo ko ugroziti „Fedal rivalstvo“.
- Taman kada sam mislio da muški tenis ne može biti bolji od Rafe i Rodžera, došao je Novak. Zbog njega je Nadal dodao težinu svom reketu, a Murray angažovao Lendla kao trenera, samo mi nije jasno šta Federer trenutno radi. Valjda ne čeka da ovi momci sami počnu slabije da igraju - kazao je četvorostruki osvajač grend slema.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.