Borg: Đoković je pobjedio Nadala u Monte Carlu , ali neće na Roland Garosu

Legendarni teniser Bjern Borg izneo je svoje mišljenje o aktuelnom kvartetu vladara svetskog tenisa - Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru, Endiju Mareju i Rafaelu Nadalu.

Borg je u intervjuu za zvaničan sajt Rolan Garosa naglasio da mu je veoma drago što se Nadal vratio "u igru" jer je potreban tenisu.

"On je najbolji igrač na šljaci ikada. Dok ga gledam kako igra, kako napreduje...ako ništa drugo, ostali mogu da se nadaju titulama dok je povređen. Ipak, videli smo da je poražen u Monte Karlu, ali to se neće dogoditi u Parizu jer se igra u pet setova i to na čuvenom Centralnom terenu. On je tamo samo jednom izgubio. Upamtite, nema boljeg od njega na šljaci", rekao je Borg.

Potom je Šveđanin istakao i šta misli o rivalitetu vodeće četvorke na ATP turu.

"Nadal konačno igra i to je dobro. On je veoma važna figura u svetu tenisa, jak karakter i šta god da radi, privlači pažnju. Što se Rodžera tiče, nadam se da će igrati još nekoliko godina. Za mene je on najbolji teniser svih vremena. Đoković je trenutno najbolji igrač sveta i svakako da je to i zaslužio, dok je i Marej s razlogom u vrhu. Rivalitet ove četvorke je neverovatan, i to je upravo ono što je tenisu potrebno", rekao je Borg.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.