Prema kladionicama Nadal prvi favorit u Parizu, na Federera kvota 17

Roland Garros 2013: Odbrojavanje do početka drugog ovosezonskog gren slema je počelo. Najbolji svijetski teniseri i teniserke hvataju zalet za Rolan Garos i sa nestrpljenjem čekaju žrijeb. Kladionice su izbacile svoje favorite, a kao što je to i očekivano prvi pik da osvoji Otvoreno prvenstvo Francuske kod muškaraca je Rafael Nadal, a kod žena Serena Vilijams.

"Kralj šljake" je, čini se, apsolutni favorit za osvajanje francuske krune. Kvota u William Hill na Španca je 1,67, dok je u "Bet and  win " nešto manja - 1,65. Glavna pretnja Nadalu biće Novak Đoković, čije se šanse za podizanje trofeja procenjuju na 2,75. Treći favorit je Rodžer Federer kome se daju male šanse da može do nove gren slem titule u karijeri. Kvota na Švajcarca je čak 17.

Za razliku od muškaraca, gdje prvi favorit nije najbolji igrač svijeta, kod žena to jeste Serena Vilijams. Kvota na Amerikanku je 2,25, što za one kladioničare sa dubljim džepom i nije na odmet da pokušaju, ako se u obzir uzme forma trenutno najbolje teniserke sveta. Drugo i treće mjesto prema "William Hill" dijele Marija Šarapova i Viktorija Azarenka sa kvotom 4,50. Četvrta je Li Na sa kvotom osam, a Petra Kvitova tek peta sa koeficijentom 11. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.