ATP Miami: Meč Tipsarević - Murray uživo

ATP Miami 2012 Live: Janko Tipsarević i Andy Murray igrati će svoj četvrtfinalni meč na Mastersu u Miamiju od 21:00 sat a meč u direktnom prenosu možete pratiti ovdje.

Biće to osmi međusobni okršaj Srbina i Škotlanđanina, a Tipsarević ima čak tri pobede protiv četvrtog na svetu.

Poslednji duel odigran prošle godine na travnatim terenima Kvins kluba dobio je Mari sa 6:4, 7:6, a dva od tri meča odigrana na tvrdoj podlozi pripala su Tipsareviću – 2010. u Dubaiju i 2007. u Moskvi.

Janko je imao veoma težak žreb u Majamiju, ali to ga je nateralo da podigne nivo svoje igre i igra zaista odlično. U drugom kolu se osvetio Nalbandijanu za poraz u Indijan Velsu, zatim je uspeo da savlada veoma neugodnog Dolgopolova u tri seta, a onda je u svom verovatno najboljem izdanju u 2012. godini pobedio i Grigora Dimitrova.

Dodatni motiv Janko će imati u činjenici da je već samim plasmanom u četvrtfinale može sebi da obezbedi osmo mesto na ATP listi što bi bio njegov najbolji plasman u karijeri i zbog toga bi mogao da bude opušten u duelu sa Marijem koji je bez dileme veliki favorit. Britanac je uspeo da se konsoliduje posle debakla u Indijan Velsu i ponovo igra veoma dobro.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.