ATP Miami: Marin Čilić u trećem kolu

ATP Miami 2012: Marin Čilić plasirao se u treće kolo Masters 1000 turnira u Miamiju. Prvi hrvatski "reket" u dva je seta porazio Igora Kunicina i ostvario svoju prvu ovosezonsku pobjedu na Touru.

Marin Čilić se, nakon pobjede nad Igorom Kunicinom (6:3, 7:6 (1)),  u trećem sastaje s 11. nositeljem, Juanom Martinom Del Potrom.

U svom tek šestom pojedinačnom meču ove sezone Čilić je došao do svoje prve pobjede na Touru i prve od 2. studenoga prošle godine kada je na startu turnira u Valenciji pobijedio Milosa Raonica. U Delray Beachu i Indian Wellsu poražen je odmah na startu, a potom je igrao četvrtfinale Challengera u Dallasu.

Više od pola godine prošlo je od posljednje Čilićeve pobjede na Masters 1000 turniru. U kolovozu prošle godine u Montrealu pobijedio je Seppija i Del Potra prije nego što je u osmini finala izgubio od Đokovića. Nakon toga gubio je u prvim mečevima Cincinnatija (Tsonga), Šangaja (Ramos), Pariza (Verdasco) i, prije dva tjedna, Indian Wellsa (Nalbandian).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.