WTA Miami: Pobjede Azarenke, Venus, Ivanović, Radvanske

WTA Miami 2012: Treće kolo Mastera u Miamiju kod teniserki prošlo je bez većih iznenađenja.

Prva teniserka sveta Viktorija Azarenka bez problema se plasirala u osminu finala turnira u Majamiju, pobedom nad Britankom Heder Votson.

Beloruskinja je protiv Votsonove slavila sa 6:0, 6:2, posle jednog sata i 20 minuta i u borbi za četvrtfinale čeka je duel sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom.

Cibulkova je bila gotovo identično ubedljiva u trećem kolu, pošto je slavila protiv Kineskinje Ži Ženg sa 6:2, 6:0.

Siguran trijumf ostvarila je i Poljakinja Agnješka Radvanska, protiv Silvije Soler-Espinose sa 6:1, 6:2, i u osmini finala će igrati protiv još jedne španske teniserke Harbine Muguruse Blanko, koja je eliminisala Italijanku Flaviju Penetu sa 6:2, 1:6, 7:6 (8:6).

Srpska teniserka Ana Ivanović do plasmana u osminu finala došla je pobedom nad Slovakinjom Danijelom Hantuhovom sa 6:2, 7:6 (7:2), i tamo je čeka duel sa Venus Vilijams iz Sjedinjenih Država. Starija od sestara Vilijams pobedila je Kanađanku Aleksandru Voznijak sa 4:6, 6:4, 7:6 (7:5).

Francuskinja Marion Bartoli pobedila je Simonu Halep iz Rumunije sa 6:4, 7:6 (8:6) i u narednoj rundi igraće protiv ruske teniserke Marije Kirilenko, koja je u trećem kolu bila bolja od Ksenije Pervak iz Kazahstana sa 6:2, 6:1.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.