Davis Cup: Hrvatska na Argentinu bez Dodiga

Hrvatska će se od 6. do 8. travnja boriti za plasman u polufinale Svjetske skupine Davis Cupa, a za protivnika ima vrlo jaku Argentinu. Izbornik reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav koji će se suprotstaviti Argentincima u Buenos Airesu.

Na popisu je trenutno najbolje plasirani hrvatski tenisač na ATP listi Marin Čilić (23.), Ivo Karlović (54.), Antonio Veić (166.) i Lovro Zovko koji je na listi igrača parova na 94. mjestu.

Četvrtfinalne dvoboje prisiljen je propustiti Ivan Dodig koji ima problema s ozljedom leđa. Hrvatsku reprezentaciju očekuje vrlo težak posao jer će Argentina vrlo vjerojatno nastupiti u najjačem sastavu.

Na popisu Argentine trebali bi se naći 11. igrač svijeta Juan Martin Del Potro, Juan Monaco (21.), David Nalbandian (50.) i Edurado Schwank (180.). Protiv prošlogodišnjeg finalista Hrvatska će igrati na zemljanoj podlozi na stadionu Parque Roca.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.