Madrid 2012: Finale UŽIVO

Madrid Mutua Open 2012: Danas je na rasporedu finalni dvoboj na Masters 1000 turniru u Madridu. U finalu igraju Roger Federer i Tomaš Berdych. Federer i Berdych su do sada igrali 14 međusobnih mečeva, a Federer je bio 10 puta uspješniji. Posljednji put, ova dva tenisera su igrali meč prošle godine na mastersu u Parizu kada je slavio Federer sa  6-4 i 6-3. U posljednje dvije godine, od pet međusobnih duela, Berdych ima jednu pobjedu više od Federera.

Finale Roger FEDERER - Tomaš BERDYCH počinje od 19:30 sati, a UŽIVO možete pratiti na linkovima na našoj stranici, klikom OVDJE!

U ženskom dijelu turnira također se igra finale danas. U finalu WTA Madrida sastaju se Viktorija Azarenka i Serena Williams. Današnji meč biće sedmi međusobni duela ove dvije teniserke. Serena Williams ima statistiku na svojoj strani. Samo jednom je izgubila, i to 2009. godine u Majamiju. Posljedni meč je igran na US Openu prošle godine, kada je Williams dobila sa 6-1 i 7-6.

Finale Serena WILLIAMS - Viktorija AZARENKA počinje od 13:30 sati, a prenos UŽIVO možete pratiti na našoj stranici, klikom OVDJE!

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.