Roland Garos 2012: Čilić u drugom kolu

ROLAND GARROS 2012: Marin Čilić se plasirao u drugo kolo French Opena pobjedom nad španskim teniserom Danielom Munoz-De La Navom . Čilić je protiv trenutno 130. igrača svijeta, koji je po prvi put izborio nastup u glavnom turniru Roland Garrosa, imao velikih problema, ali ipak slavio rezultatom 6-4, 6-4, 7-5.

Zaostajao je Čilić u prvome setu 4-1, ali je onda serijom od šest uzastopnih gemova uzeo prvu dionicu i poveo s breakom prednosti u drugoj. Međutim, tada ponovno kreće serija breakova i re-breakova, ali Čilić na kraju seta ipak izlazi kao pobjednik, te uzima i drugu dionicu identičnim rezultatom kao i prvu.

U trećem je setu Čilić tek iz drugog servisa za set izborio nastup u 2. kolu. Naime, prvu je priliku propustio kod 5-4, ali nije kod 6-5. Čilić je u konačnici napravio 40 neprisiljenih pogrešaka, te čak sedam puta oduzimao servis svome suparniku.

Čilić će  u 2. kolu igrati protiv boljeg iz susreta Juana Carlosa Ferrera i domaćeg predstavnika Jonathana Dasnieres de Veigyja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.