Roland Garros: Poraz Troickog

Roland Garros 2012: Viktor Troicki nije obezbedio plasman u treće kolo, odnosno 1/16 finala Rolan Garosa. Treći srpski teniser u meču drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske izgubio je od Fabija Fonjinija sa 2:3 (2:6, 6:3, 6:4, 3:6, 6:8).

Meč je trajao ukupno 3 sata i 35 minuta s tim da je u sredu prekinut. Imao je Troicki i dve meč lopte ali ih nije iskoristio. U međusobnom skoru sada je 2:2, a u narednom kolu Fonjini će igrati protiv Žo-Vilfreda Conge.

Meč je prekinut pri rezultatu 1:1 u setovima, a prvi današnji je Troicki rešio u svoju korist. Posle 39 minuta igre bilo je 6:4 za Troickog koji je napravio tokom ove deonice dva brejka. U narednoj deonici, od četvrtog do šestog gema viđena su tri brejka, s tim da je Italijan napravio jedan više. Kasnije je Fonjini samo održao prednost. U petom i odlučujućem setu, na početku je bilo izjednačeno - 1:1 i 2:2. Ubrzo je Italijan došao do brejka i vođstva od 4:2. Zatim je Troicki uzvratio i izjednačio na 4:4. Troicki je zatim osvojio sledeći gem i imao priliku da brejkom završi meč. Na žalost, to se nije desilo. Imao je Troicki i novu priliku za pobedu, ali ju je propustio.

Do kraja je Fonjini napravio novi brejk i došao do 8:6 u odlučujućem setu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.