Madrid: Čilić u osmini finala

ATP Madrid Open 2012: Marin Čilić napokon je uspio spojiti dvije pobjede na Masters 1000 turniru. Nakon ukupno šest bezuspješnih pokušaja od Montreala prošle godine Čilić je u Madridu prekinuo tu seriju.
U utorak je u dva seta (6:3, 6:3) izbacio Alberta Montanesa, a u srijedu osmog nositelja Johna Isnera, sa 2-0 u setovima 7-6,7-6.

U meču bez izgubljenih servisa Čilić je slavio 7:6 (4), 7:6 (3) i tako izborio okršaj u osmini finala protiv Juana Martina Del Potra ili Mihajla Južnija.
To je prva Čilićeva pobjeda nad tenisačem iz Top 10 još od veljače 2011. godine kada je u Marseilleu bio bolji od Tomaša Berdycha, tada sedmog na ATP ljestvici.
Čilić nije impresionirao na servisu. 48% prvog servisa, sedam asova i šest dvostrukih pogrešaka nisu pretjerano pohvalni podaci, no čak i u takvim okolnostima Isner mu nije uspio oduzeti servis.

Nakon meča Isner je rekao: "Bio sam agresivan, ali nisam pogađao. Kada nisam bio agresivan, samo sam trčao s jedne na drugu stranu. Servirao sam vrlo dobro. Moram pokušati igrati bolje u Rimu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.