Madrid: Del Potro i Berdih prošli dalje

ATP Madrid Open 2012 rezultati:  Huan Martin del Potro počeo je turnir u Madridu sa pobedom nad Florijanom Majerom 6:4, 6:2, dok je Tomas Berdihna lak način izborio drugu rundu trijumfom protiv Kevina Andersona 6:4, 6:3.

Del Potro nije imao problema sa Majerom uprkos novoj podlozi i velikoj izmorenosti. Jakim forhendima sa osnovne linije, Argentinac je iz gema u gem ulazio sve bolje, tako da je drugi set dobio na impresivan način.

Sa druge strane, Berdih je imao u prvom setu mnogo muka, ali je u desetom gemu uspeo da napravi brejk i psihički slomi Andersona koji nije uspeo da se oporavi u drugom setu.

Plasman u drugo kolo Mastersa u Madridu ostvarili su još Rišar Gaske nakon teške borbe i preokreta nad Tomašom Belučijem 4:6, 6:4, 7:6(5), te Jurgen Melcer u takođe teškom meču koji je rešio u svoju korist protiv Felisijana Lopeza 3:6, 7:6(6), 6:4, dok je Marsen Granoljers iskoristio prednost domaće publike i slavio protiv Argentinca Karlosa Berloka 7:5, 3:6, 7:5.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.