Madrid: Murray se povukao s turnira

ATP Madrid Open 2012: Britanski tenisač Andy Murray otkazao je nastup na ATP turniru Masters 1000 kategorije koji u nedjelju počinje u Madridu, te se prvi put igra na plavoj zemlji.

Četvrti se igrač svijeta povukao zbog ozljede leđa. Lani se u Madridu patio s ozljedom ramena, koja je pridonijela njegovu ispadanju već u trećem kolu. Kasnije se ipak uspio probiti u polufinale drugog Grand Slam turnira u sezoni, Roland Garrosa.

„Nažalost, savjet ljekara je da se povučem sa turnira Masters serije u Madridu zbog povrede. Volim Madrid i zbog toga je to veliko razočaranje. Nadam se povratku naredne godine i želim svima sjajnu tenisku nedelju“, navodi Murray u saopštenju.

Na njemu tradicionalno nepovoljnoj, zemljanoj podlozi, Murray je ove sezone ispadao u polufinalima Monte Carla (Berdych) i Barcelone (Raonic). Nada se da će riješiti problem leđa i zaigrati najprije u Rimu, na petom ovosezonskom turniru Masters 1000 serije, pa potom i na Roland Garrosu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.