Rim 2012: Tsonga izbacio Troickog

ATP Rim 2012: Viktor Troicki se nije uspio plasirati u treće kolo mastersa 1000 u Rimu. Trocikog je danas porazio Jo-Wilfired Tsonga sa 6-3 i 6-2.

Posle "tijesnog" plasmana u drugo kolo, srpski teniser naletio je na mnogo boljeg od sebe - Tsongu. Francuz je bez previše problema i utroška energije savladao Troickog za 70 minuta igre - 6:3, 6:2, pa će se u trećem kolu sastati sa Juan Martinom Del Potrom.

Troicki je jedino u nekoliko minuta uvodnog seta ravnopravno parirao Francuzu, uspio je čak i da osvoji gem na servis Tsonge, za 2:2. To je zapravo bio "ribrejk" Srbina, ali je već u narednom gemu opet bio u zaostatku. Peti igrač planete je uzvratio istom mjerom, ponovo je "brejknuo" rivala, lako dobio i gem na svoj servis i tada je već bilo jasno da Troicki nema šta da traži i da je prvi set za njega izgubljen.

Ništa bolje Troicki nije djelovao ni u nastavku. Francuz je odmah poveo sa 2:0, održavao je tu prednost vrlo sigurno i samouvjereno i do kraja još jednim "brejkom" dotukao indisponiranog Troickog.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.