RG2013: Nadal-Đoković polufinale UŽIVO

Roland Garros 2013: Prvi polufinalni dvoboj ovogodišnjeg French Opena igraju prvi i četvrti teniseri svijeta, Novak Đoković i Rafael Nadal. Meč se igra u petak, s početkom od 13 sati.

Đoković je do polufinala stigao pobjedom nad Tommyem Haasom sa 6-3, 7-6 i 7-5, dok je Nadal u četvrtfinalu bio bolji od Wawrinke i slavio u tri seta (6-2, 6-3 i 6-1).

Nadal i Đoković su do sada odigrali 34 međusobna duela, Nadal je slavio u 19 susreta. Posljedni međusobni meč su odigrali u Monte Carlu ove godine, kada je Novak slavio sa 6-2 i 7-6. Zadnja četiri meča odigrana na šljaci završena su sa tri pobjede Nadala (Monte Carlo, Rim i Pariz prošle godine), dok je Đoković ostvario jednu pobjedu na već pomenutom Monte Carlu ove godine.

Novak i Rafa su na French Openu odigrali četiri međusobna duela, a trenutno prvi reket svijeta nije uspio još nijednom slaviti pobjedu. Nadal je pobjeđivao 2012. u finalu, u polufinalima 2008. i 2007. godine, te u četvrtfinalu 2006. godine.

Meč počinje u petak od 13 časova, a direktan prenos pogledajte na jednom od live stream linkova, klikom OVDJE!

ĐOKOVIĆ - NADAL: Statistika međusobnih mečeva:

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.