Indian Wells: Nadal-Dolgopolov UŽIVO

ATP INDIAN WELLS 2012: Drugi reket svijeta Rafael Nadal svoj meč osmine finala na mastersu u Indian Wellsu igra protiv 21. nositelja Aleksandra Dolgopolova. Nadal je do polufinala na Indian Wellsu stizao do polufinala na ovom turniru 6 zadnjih puta kada je igra turnir. Prvo pojavljivanje na turniru je bilo 2004. godine kada je Nadal imao 17 godina. S druge strane, Dolgopolov ima priliku da tek drugi put dođe do četvrtfinala Masters turnira serije 1000. Zadnji put je tako daleko stigao na mastersu u Šangaju.

Dolgopolova danas očekuje težak posao, jer ima skor od 0-4 sa top 3 teniserima, pri čemu nikada nije osvojio set u tim mečevima. Nadal i Dolgopolov su se do sada sreli dva puta, i Nadal je oba puta bio uspješniji. Zadnji njihov duel je bio u Majamiju prošle godine.


Dolgopolov je već igrao dva meča sa po tri seta na ovom turniru, dok je Nadal u oba kola imao lagane mečeve, tako da je i umor otežavajuća okolnost za ukrajnica.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.