Indian Wells: Novak Đoković uspješan na startu

Indian Wells 2012: Novak Đoković lako i ubedljivo je startovao na turniru u Indijan Velsu, pošto je u drugom kolu savladao Andreja Golubjeva iz Kazahstana rezultatom 2:0 (6:3, 6:2).

Jedini prethodni meč dva rivala su odigrala upravo u ovoj rundi, ovog turnira, 2011. godine. Đoković je, kao i tada, zaista staloženo i sigurno došao do nove pobede. Prvi set je Novak "slomio" u četvrtom gemu, kada je uzeo servis Golubjeva. Kazahstanac je odmah uzvratio brejkom, ali je do kraja prvog seta samo srpski teniser osvajao gemove, što je u ukupnom skoru dalo 6:2 za Đokovića.

Slično kao i u prvom setu, Novak je dva puta oduzeo servis Golubjevu i rutinski priveo meč kraju. Đokoviću je ukupno bilo potrebno 80 minuta.

Sledeći protivnik Novaka Đokovića biće Filip Kolšrajber. Nemac je prošao drugo kolo bez borbe, pošto se njegov protivnik Kevin Anderson razboleo pre početka zakazanog duela.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.