Indian Wells: Đoković u osmini finala (VIDEO)

ATP Indian Wells 2012: Prvi reket svijeta Novak Đoković je bez većih problema savladao južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3 i tako se plasirao u četvrto kolo Mastersa.

Teniser iz Južne Afrike je u prvom setu imao jednu šansu za brejk, međutim, nije je iskoristio i to je Srbin kaznio rješavanjem tog dijela igre u svoju korist 6:2.

Imao je problema Novak sa igrom na početku drugog seta, a snažni servisi, najjače oružje Andersona, mu nikako nisu prijali. Ipak, kao i u prvom setu, teniser sa "crnog kontinenta" propustio je priliku za brejk. Novak je u šestom gemu napravio brejk i poveo sa 4:2. Na 40:15 u sedmom gemu vratio se Anderson u igru sa tri vezana poena, ali su dva asa Novaka riješila taj gejm. Južnoafrički teniser je potom osvojio naredni gejm, ali već u sljedećem Novak je stigao do pobjede.

Srpski teniser će ipak morati da podigne igru na još viši nivo kako takmičenje bude odmicalo, jer ga očekuju dueli sa bolje plasiranim teniserima od Andersona. U osmini finala Đoković će igrati sa Špancem Pablom Anduharom koji je pobijedio zemljaka Alberta Ramosa sa 7:6, 6:4.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.