Indian Wells: Šarapova pobjedila, Stosur ispala

WTA Indian Wells 2012: Australijanka Stosur poražena je od Ruskinje Nađe Petrove sa 6:1, 6:7, 7:6. Italijanka Skjavone je predala meč Lusi Safarovoj pošto je Čehinja dobila prvi set 6:2.

Roberta Vinči eliminisala je Dominiku Cibulkovu sa 6:7, 6:0, 6:4, a Marija Kiriljenko je bila bolja od Lurdes Dominges sa 6:2, 4:6, 6:4. Ubedljiva je bila Marion Bartoli protiv Čanel Šipers sa 6:2, 6:0.

Dalje je prošla i Ruskinja Marija Šarapova koja je sa 6:3, 6:4 eliminisala Rumunku Simonu Halep.

Šesti nosilac Stosur servirala je za meč na 6:5, ali je Petrova napravila brejk koji je kapitalizovala posle žestoke borbe u taj-brejku sa 7:5.

U prvom setu Ruskinja je razbila rivalku sjajnim servisom, ali nije iskoristila meč loptu u drugom setu koji je posle taj-brejka pripao Stosurovoj.

Dve teniserke su i prošle godine imale jedan dramatičan meč, samo tada je Stosurova slavila na US openu 7:6, 6:7, 7:5, u najdužem ženskom meču u taj-brejk eri. Trajao je skoro tri sata.

“Uzbuđena sam zbog povratka. Ovo mi je tek treći meč u godini, i videli ste koliko je bio tesan meč. Bila sam pomalo napeta. Moj servis je radio sjajno, sve do kraja drugog seta. Na kraju se dobro završilo”, rekla je Petrova koja je odservirala 15 as udaraca.

Ruskinja će u četvrtoj rundi igrati protiv zemljakinje Marije Kiriljenko koja je u dva seta dobila Španjolku Lurdes Dominges Lino.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.