Đoković: "Imamo sjajno rivalstvo"

Novak Đoković pobijedio je svog kolegu iz Davis Cup reprezentacije i bliskog prijatelja, Janka Tipsarevića (6:1, 7:6 (6)). U prvom setu Đoković je iskoristio Tipsarevićeve nevolje s prvim servisom (40%) i dvaput mu oduzeo servis.

"Započeo sam jako dobro. On je promašivao prve servise, nije imao visok postotak. U drugom setu odlično je servirao na moje break lopte. Bio je blizu osvajanja tog seta, a onda, tko zna što bi se dogodilo. Obojica smo bili malo nervozni u završnici. Imao sam sreće", priznao je Đoković, koji će se u polufinalu susresti s još jednim dobrim poznanikom i prijateljem, Andyjem Murrayem.

Uoči polufinalnog dvoboja s Murrayem Đoković je izjavio: "Svaki meč protiv nekoga iz prve četvorke je izazov, pogotovo nakon onog meča na Australian Openu koji je trajao pet sati. Bit će to dobar meč. Obojica mu se radujemo. Imamo sjajno rivalstvo."
Đoković u međusobnim dvobojima vodi 7-4, a njihov posljednji duel, onaj u polufinalu ovogodišnjeg Australian Opena, posebno se pamti. Zanimljivo, nikada se do sada nisu sastali na turniru koji nije Grand Slam ili Masters 1000.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.