Đoković: "Osjećam se odlično u Rimu"

ATP Rim Open 2012: Prvi teniser svijeta Novak Đoković jedan je od mnogih koji su se žalili na podlogu u španskoj prestonici.

Đoković, koji je ispao u četvrtfinalu, bio je čak i umeren u odnosu na Rafu Nadala, koji je zapretio da više neće igrati u Madridu, ako se ne skloni plava šljaka. Sada susvi na poznatom terenu, u večnom gradu.

„Osećam se odlično. Najvažnija stvar u našem sportu je kretanje. Ako ne možeš da uspostaviš ravnotežu pre nego što udariš lopticu, sve je duplo teže. To je ključna razlika. Ovde je moguće doći na loptu, dok smo tamo vodili računa samo o tome kako da ostanemo na nogama“.

Rim je poslednja velika priprema za Rolan Garos, turnir koji je na vrhu liste prioriteta Đokovića za 2012, jer je ostao jedini neosvojeni gren slem.

„Ne verujem da sam nešto ozbiljnije poremetio pripreme za Rolan Garos. Mislim da sam odlično trenirao prethodnih pet nedelja. Sada razmišljam samo o Rimu“.

Novak u Rimu startuje u drugom kolu, a protivnik će mu biti bolji iz duela Hiraldo – Tomić.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.