Rim: Ana Ivanović u trećem kolu igra sa Šarapovom

WTA Rim Open 2012: Ivanović savladala je Silviju Soler-Espinozu iz Španije sa 6:2, 6:1 i plasirala se u treće kolo turnira u Rimu.
Protivnica srpske teniserke u borbi za četvrtfinale biće druga teniserka sveta Marija Šarapova.

Ana je imala malih problema sa malo poznatom Španjolkom u prvom setu, ali je sveukupno odigrala veoma dobar meč i izborila se za duel sa drugom na svetu.

Početak meča obeležili su brejkovi, pošto ih je bilo čak tri od prva četiri gema. Ana je napravila dva a zatim je i uspela da dobije svoj servis gem i povede sa 4:1.

Međutim, nije sve išlo kao što se očekivalo protiv kvalifikantkinje, inače 60. na svetu. Španjolka je smanjila na 4:2, a onda je u sedmom gemu imala i dve vezane brejk šanse.

Ana je stigla do 'đusa' iako nije ubacila prvi servis, zatim je spasila još jednu priliku za brejk i posle dosta problema ipak je povela sa 5:2. I sledeći gem trajao je dugo, a ponovo je kao pobednica izašla srpska teniserka koja je posle nešto više od pola sata povela sa 1:0 u setovima.

Drugi set bio je sličan prvom. Ana je odlično počela, povela je sa 2:0, zatim je dozvolila protivnici da vrati brejk, ali je nakon toga ponovo osvojila četiri vezana gema i u odlićnom ritmu je okončala duel.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.