Rim:Jelena Janković ponovo izgubila u prvom kolu

WTA Rim Open 2012: Jelena Janković ponovo je izgubila u prvom kolu turnira, ovaj put turnira u Rimu i to od Rumunke Sorane Kirstee sa 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), posle dva sata i 36 minuta igre.
Jankovićeva je tako na trećem turniru zaredom izgubila već u prvom kolu, pošto je isti slučaj bio i Štutgargu i Madridu. Posle tih rezultata izvesno je da uskoro neće biti među 20 najboljih teniserki na svetu.

U prvom setu viđena su četiri prilike za brejk i sve su iskorišćene, ali je po tom pitanju bilo 3-1 za Kirsteu, koja je tako došla do vođstva od 1:0. Jankovićeva je u drugom setu uzvratila, da bi Rumunka u trećem povela sa 5:2. Jelena je uspela da se vrati i set uvede u taj-brejk, ali je u njemu presudila koncentrisanost Kirstee, koja ga je dobila sa 7:4 i prošla u drugo kolo, gde je čeka duel sa Sofijom Arvidson iz Švedske.

Posle Jelenine eliminacije, Srbija je u ’večnom gradu’ ostala na jednoj predstavnici – Ani Ivanović, koja u drugom kolu igra protiv Silvije Soler-Espinose iz Španije, koja je pobedila Italijanku Alberte Brijanti sa 6:2, 6:1.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.