Serena " Nisam zadovoljna igrom"

WTA Madrid Open 2012: Serena Williams odigrala je svoj prvi meč na plavoj šljaci u Madridu, a posle je rekla da je zadovoljna pobedom, ali nije oduševljena svojo igrom.

Mlađa od sestara Wiliiams u prvom kolu turnira u Madridu slavila je protiv Ruskinje Jelene Vesnine sa 6:3, 6:1, a u narednoj rundi je čeka duel sa Anastasijom Pavljučenkovom, takođe iz Rusije.

“Osećam se dobro, ali nisam oduševljena. Ovo je samo prva runda. Takmičar sam i želium da dam sve od sebe svaki put kada izađem na teren, bilo da igram dobro ili gubim, ali bar znam da mogu da napredujem”, rekla je Serena.

Sereni je turnir u Madridu prvi u Evropi ove sezone, a projektovanim žrebom, već u trećoj rundi bi mogla da se sastane sa Dankinjom Karolinom Voznijacki, a potom drugom teniserkom sveta Marijom Šarapovom.

“Samo želim da dam sve od sebe i ako sve uradim kako treba, rezultat će doći. Zaista mi nije važno ko će mi biti sledeća protivnica, ovo mi je prvi turnir u Evropi, nadam se da ću samo dizati formu i nastaviti sa dobrim rezultatima”, istakla je američka teniserka.

Williamsova je na putu do trijumfa imala 14 as udaraca i u potpunosti je dominirala protiv Vesnine. Njena protivnica u drugom kolu Pavljučenkova, još u nedelju je pobedila Amerikanku Džil Krejbas sa 6:2, 6:7 (6:8), 6:1.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.