Đoković: "Imao sam dovoljno vremena da se oporavim"

ATP Madrid 2012: Novak Đoković, branilac titule u Madridu, u nedelju nije prisustvovao konferenciji za medije jer se nije osećao dobro, ali je u ponedeljak izašao pred novinare.

„Imao sam dovoljno vremena da se oporavim. Žao mi je što nisam igrao na turniru u svojoj zemlji, ali emotivno nisam bio spreman. Jedna više nedelja odmora mi je prijala i osećam se dobro. Naporno sam trenirao“, rekao je Đoković.

Za Đokovića turnir u Madridu ima posebnu važnost. 2009. godine je sa Nadalom odigrao najduži meč u istoriji tenisa u dva dobijena seta, a prošle godine je Španca prvi put u ’Magičnoj kutiji’ pobedio na šljaci.

„Organizatori turnira su uradili značaj posao poslednjih godina kako bi se igrači osećali dobro ovde. Mnogo su uložili. Ovo je ranije bio turnir u dvorani na tvrdoj podlozi i 2009. prvi put se igralo na šljaci“, kaže Novak.

Španske novinare je zanimalo i da li se Đoković oporavio od poraza u finalu Monte Karla.

„Mislim da sam odigrao dobra turnir, pobedio sam nekoliko dobrih igrača. Nisam imao dovoljno energije da tako nastavim i u finalu, a Nadal je težak protivnik“, rekao je Đoković.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.