Boris Beker: " Na OI Murray može i do zlata"

Govoreći o Olimpijskim igrama, legendarni Boris Beker ističe da bi Andy Murray mogao da se „iskrade“ pored favorita i, na krilima domaće publike, stigne do najsjajnijeg odličja. Olimipijske igre kao vrhunac u karijeri svakog sportiste predstavlja posebni izazov.

Ove godine, bar kada je tenis u pitanju, konkurencija će biti izuzetno tesna, Đoković, Rodžer i Nadal će učiniti sve kako bi stigli do zlatne medalje.
Šta je sa Andy Murrayem?
„Ne sme se zanemariti Andy Murray. On u ovom trenutku igra svoj najbolji tenis, to se mora uzeti u obzir. Ipak, morate ispoštovati ono što rade pobednici ove sezone, Đoković igra neverovatno dobro, nije slučajno svetski broj jedan, Rodžer se vraća, Nadal je trenutni olimpijski pobednik, tako da je taj trojac u blagoj prednosti u odnosu na Andya.“
„Ipak, predstoji nam duga teniska sezona, Murray će na Olimpijadi imati veliku pomoć i podršku sa tribina koje mogu biti veliki podstrek za njega. Ako uspe da savlada pritisak, smatram da čak može do finala...protiv Federera.“ rekao je Boris Beker.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.