Martić bolja od Janković

Hrvatska teniserka Petra Martić pobijedila je  polufinalu turnira u Kuala Lumpuru srbijansku teniserku Jelenu Janković sa 2-1 po setovima i plasirala se u finale turnira u glavnom gradu Malezije.

Taj meč trebalo je da bude odigran još u subotu, ali je odložen zbog kiše, pa je na kraju Martićeva slavila sa 6:7 (5:7), 7:5, 7:6 (7:5), posle velike borbe tokom tri sata i sedam minuta.

Hrvatska teniserka će se u finalu sastati sa Su-Vei Hsije iz Kineskog Tajpeha, koja je pobedila Grkinju Eleni Danilidu sa 6:0, 4:6, 6:1.

Jankovićeva i Martićeva su odigrale veoma izjednačen meč u kojem čak ni jedan brejk nije prevagnuo. Hrvatska teniserka jeste ostvarila jedan brejk više, ali je zahvaljujući njenu došla do izjednačenja u setovima. U odlučujućim trenucima odlučivala je jedna lopta, a ona je ovoga puta bila na strani Martićeve, koja je na kraju dobila priliku da se bori za titulu u glavnom gradu Malezije.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.