Davis Cup : Svađa u taboru Argentine, veče šanse Srbije?

Dok Argentinci već nekoliko dana maksimalno rade na pripremi polufinalnog duela u Beogradu, Srpski Dejvis kup tim još uvek nije kompletiran , fali Đoković.

"Gaučosi" su prvo vežbali na terenima "Gemaksa", za koji su imali samo reči hvale, a od ponedeljaka su se preselili i pod svodove "Beogradske arene". I sve to dva puta dnevno.

Selektor Tito Vaskesz i pomoćnik Rikardo Rivera u Beograd su doveli Huana Martina del Potra, Davida Nalbandijana, Huana Ignasija Čelu, Huana Monaka i Andresa Moltenija koji omaže prilikom sparingovanja.

Atmosfera u redovima Argentinaca je, na prvi pogled, sasvim normalna. Međutim, nije tajna da dvojica najboljih igrača, Del Potro i Nalbandijan "nisu u ljubavi", navodno još od finala 2008. godine. Povrh svega, sam selektor Vaskes obelodanio je "da se u nekim pitanjima ne slaže sa Nalbandijanom".

"Istina je da David i ja na različite načine gledamo na celokupnu situaciju, ali zbog toga sigurno ne gubimo mečeve, već zato što su rivali bolji na terenu. Sa Nalbandijanom sam skoro svuda putovao dok nije napunio 16 godina, da bi kada su me postavili za selektora rekao ‘da me ne poznaje’. Jednostavno, u Dejvis kupu uvek imate igrače koji žele da svi igraju u njihovom ritmu".

Manjih sukoba je bilo i prošle godine posle poraza u polufinalu od Francuske (0:5).

"Posle svakog meča sednemo i analiziramo susret, bez obzira na to da li pobedimo ili izgubimo. On je, međutim, odmah seo u avion i otputovao", otkrio je Vaskes.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.