Davis Cup : Đoković sigurno igra

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović potvrdio je da će Novak Đoković igrati protiv Argentine u polufinalu Dejvis kupa.


"Kao i prošle godine u meču sa Češkom Novak će imati dan odmora pre poluifinala", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Begradskoj areni.
Selektor Dejvis kup tima Srbije naglasio je da je  reprezentacija potpuno spremna za meč sa Argentincima.
"Svi smo optimisti uoči ovog duela. Svesni smo da igramo sa izuzetno jakim timom, ali daćemo sve od sebe da uz pomoć energije 20.000 navijača u Areni obezbedimo finale", poručio je Obradović. 

On ja dodao da je prisustvo Novaka Đokovića, koji je u ponedeljak u Njujorku osvojio četvrtu gren slem titulu u karijeri, izuzetno značajno za ceo tim. 

"Ogromna energija kojom Novak zrači svim igračima je najveći podsticaj i motivacija za meč protiv Argentine", rekao je Obradović.Drugi reket Srbije Janko Tipsarević je s respektom govorio o argentinskoj reprezentaciji, istakavši da se radi o ekipi koja "može svakog da pobedi". "Očekujem težak meč sa Argentincima, ali smo motivisani da ih pobedimo pred našom publikom",poručio je Tipsarević. 


Viktor Troicki je takođe naglasio da protiv Arentine "neće biti lako", ali da će naš tim predvođen Novakom Đokovićem jurišati na finale. "Činjenica je da sam poslednja dva turnira loše odigrao, ali to sigurno ne umanjuje činjenicu da mi je ova sezona bila najboja u karijeri", rekao je Troicki. 
 Jedan od najboljih svetskih dubl igraca Nenad Zimonjić poručio je da smo "na dobrom putu da ponovo budemo u samom svetskom vrhu". "Meč će biti veoma težak, ali je olakašavajuća okolnost što odlično poznajemo sve njihove igrače i samim tim znamo najbolji način kojim ćemo doći do pobede", rekao je Zimonjić. 




Žreb za polufinalni meč Srbija - Argentina, koji se igra od 16 - 18 septembra, obaviće se u četvrtak od 12 sati u Beogradskoj areni.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.