Davis Cup: Federer se pridružuje kolagama sutra u Australiji

Najveći tenisač svih vremena i trenutno treći igrač ATP ljestvice imat će vrlo malo vremena adaptirati se na uvjete i pripremiti se za ogled u Sydneyju, koji se igra sljedećeg vikenda, nakon što je u subotu izgubio polufinalni meč na US Openu od kasnijeg pobjednika, Srbina Novaka Đokovića, u kojem je propustio dvije meč-lopte.

Tim-menadžer švicarske Davis Cup reprezentacije Daniel Monnin potvrdio je kako će Roger Federer u srijedu doputovati u Australiju, gdje će nastupiti za svoju selekciju u ogledu za ostanak u Svjetskoj skupini.
- Za fanatika poput Rogera, to uopće neće biti važno. Nisam baš vidio puno toga što Federer nije bio u stanju učiniti. On je gotovo poput Supermena kada zatreba – kaže australski reprezentativac i bivši prvi tenisač svijeta Lleyton Hewitt.
Federera su švicarski navijači kritizirali kada je prošle godine propustio ogled s Kazahstanom u borbi za ostanak u Svjetskoj skupini, navodeći klonulost od putovanja nakon US Opena kao razlog.
Drugi švicarski reket Stanislas Wawrinka, koji je na US Openu izgubio već u 2. kolu, istaknuo je kako ima ozljedu noge, ali se ipak nada da će moći zaigrati u Sydneyju.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.