Wawrinka ostaje bez trenera

Švicarac Stanislas Wawrinka, 19. na ATP ljestvici, prekinuo je suradnju sa svojim švedskim trenerom Peterom Lundgrenom, koja je počela u avgustu prošle godine.

- Želio bih se zahvaliti Peteru na njegovom radu. Zahvaljujući njemu, uspio sam dva puta zaredom doći do četvrtfinala na Grand Slam turnirima, na US Openu prošle godine i ovogodišnjem Australian Openu. Imao sam odličan odnos s Peterom i želim mu se jako zahvaliti što je imao pozitivan utjecaj na moju karijeru.

- Ostvarili smo zajedno lijepe uspjehe i dobro se zabavljali – prenosi Wawrinkinu izjavu službena stranica ATP World Toura, ali bez objašnjenja zbog čega je odlučio raskinuti vezu sa švedskim stručnjakom, koji je ranije vodio Marcela Riosa, Rogera Federera i Marata Safina.

- Bila je privilegija surađivati sa Stanom, drago mije da sam odigrao ulogu u razvoju njegove karijere. Stanislas je odličan teniser i siguran sam da će i dalje nizati uspjehe koje njegov talent i naporni rad zaslužuju – rekao je Lundgren.
Wawrinka će ovu sezonu do kraja odraditi bez trenera.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.