Tipsarević : " Ispali smo zbog gluposti"

Srpski teniser smatra da je splet nesrećnih okolnosti doveo do poraza od Argentine. Ne razume komentare u javnosti u kojima se kritikuje Novak Đoković, jer nije igrao prvog dana. Uveren je da bi pobedio Nalbandijana u poslednjem meču, da je to bio meč odluke.

Janko Tipsarević žali zbog poraza od Argentine, jer je uveren da je sve moglo da bude drugačije, ali su određene okolnosti išle na ruku ''gaučosima''.

''Prvo, Novak nam se priključio kasno i nije bio potpuno spreman. Onda je Del Potro u petak odigrao meč života. Za meč i po koliko je odigrao, samo je jednom bio u situaciji da spasava brejk-loptu. Mene je celo leto služio ritern, ali protiv onakvog servisa je veoma teško igrati. Mislim da smo ispali zbog niza gluposti i žao mi je, jer sam ubeđen da bih pobedio Nalbandijana u petom meču'', poručio je Janko.

On je reragovao i na pojedine komentare u javnosti u kojima se veliča nastup Nadala za Španiju posle US Opena, a kritikuje Đoković što nije učinio isto.

''Ljudi zaboravljaju da je Novak odigrao najviše mečeva u Dejvis kupu posle Endija Rodika. Ugrozio je svoje zdravlje da bi pokušao da pomogne prvo nama, njegovim saigračima, a onda i Srbiji. To samo pokazuje koliko je veliki igrač'', naglasio je Tipsarević.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.