Serena i Roddick novi teniski par

- Ja i Andy odlučili smo igrati zajedno mješovite parove u Australiji. Obožavamo Australiju. Shvatite ovo ozbiljno, napisala je svojim Twitter-obožavateljima Serena Williams...

 Američka se tenisačica s Roddickom družila do ranih jutarnjih sati ovog utorka, na partyju povodom završetka US Opena, njujorškog Grand Slam turnira na kojemu je u finalu izgubila od Australke Samanthe Stosur; Roddick je na istom turniru dogurao do četvrtfinala u kojem ga je zaustavio Rafael Nadal.

 Amerikanac je autentičnost druženja potvrdio objavivši njihovu zajedničku fotografiju na vlastitome Twitter-profilu napisavši: - Obožavam ovu djevojku!

 Ono što ostaje nepoznato jest na koji je turnir Serena mislila. Moguće je u pitanju Hopman Cup, natjecanje mješovitih reprezentacija koje tradicionalno počinje u Perthu prvog dana svake Nove godine, a moguće je mislila i na Australian Open, prvi Grand Slam turnir u godini koji se igra u Melbourneu tijekom druge polovice siječnja. Kako god, ova najava podupire glasine da dvoje najboljih američkih tenisača posljednjeg desetljeća planira zajednički nastup na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.