Ivo Karlović ispao sa US Opena

Ivo Karlović
US Open 2011: Treće kolo ovogodišnjeg izdanja US Opena bilo je kobno za Hrvate. Nakon što je Čilić poražen od Federera ista sudbina je zadesila i Ivu Karlovića koji je kasno sinoć po našem vremenu poražen u meču sa Dolgopolovom.

Nakon što je Čilića porazio Roger Federer 6-3, 4-6, 6-4, 6-2, bolji od Karlovića bio je Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov sa 6-7(4), 6-2, 6-4, 6-4. Bio je to meč u kojem Dolgopolov uspio oduzeti servis Karloviću u čak šest navrata, a u kojem je stvorio čak 14 break-prilika. Jedino u prvom setu "Div sa Šalate" uspio je odoliti naletima 22. nositelja i ovogodišnjeg pobjednika turnira u Umagu na svom početnom udarcu. Karlović je zabio samo jedan as više od Dolgopolova (22-21), ali je imao jako puno problema nakon svog drugog servisa, čemu svjedoči podatak da je nakon njega osvojio tek 40% poena. Bio je ovo prvi međusobni meč ove dvojice igrača, a sljedeći protivnik Ukrajincu bit će pobjednik dvoboja između Novaka Đokovića i Nikolaja Davidenka.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.